Please find the school times of the day for RGS for this academci year below.

Session

Time

Duration

Registration / Assembly

08:50

20 mins

Lesson 1

09:10

50 mins

Lesson 2

10:00

50 mins

Break

10:50

15 mins

Lesson 3

11:05

50 mins

Lesson 4

11:55

50 mins

Lunch

12:45

1 hr 5 mins

Registration

13:50

10 mins

Lesson 5

14:00

50 mins

Lesson 6

14:50

50 mins

End of the Day

15:40